Welkom bij de KPN Junior Schaatsclub!

Zelf het ijs op bij Challenge Cup!

KPN Junior Schaatsclub 11-03-2012 08:35

HOOGLAND – Tijdens de Challenge Cup is er niet alleen kunstrijden van het hoogste niveau te zien, maar voor kinderen is er ook de mogelijkheid om het wedstrijdijs op te gaan met een clinic van de KPN Junior Schaatsclub. Iedereen is er welkom.

Kidz DJ

Kidz DJ

Op zondag geeft Barbara de Loor schaatsles voor de KPN Junior Schaatsclub die open is voor iedereen. Deelnemers krijgen niet alleen les van de oud-wereldkampioen De Loor, maar hebben ook toegang tot de Challenge Cup. Iedereen met een kaartje mag bovendien na afloop van de wedstrijden en prijsuitreking de officiële wedstrijdbaan op. Er is muziek van de Kidz DJ en De Loor zal tips en trucs geven om nog beter te kunnen schaatsen.

Dagkaarten voor de Challenge Cup kosten € 7,50 en op vertoon van je kaart kun je met 20% korting gebruik maken van de overige activiteiten op de Uithof zoals skieen, lasergamen, karten en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over de Challenge Cup en kaartverkoop op de speciale website van de Challenge Cup.

Scholen

Op vrijdag 9 maart komt de KPN Junior Schaatsclub ook al naar de Uithof in Den Haag, maar inschrijven voor die clinic is niet mogelijk. Oud-topschaatsster Annamarie Thomas zal samen met HALO jobbing en de trainers van het Haagse HIJH meer dan driehonderd leerlingen van Montessori Houtwijk, CBS De Melodie, OBS Houtwijk, De Parkiet en Nutsschool LVP de fijne kneepjes van het schaatsen bijbrengen.

Naast de schaatslessen van Thomas zullen de leerlingen ook gaan kijken naar de kunstrijders die strijden om de Challenge Cup. En de kinderen zullen spandoeken maken om de Nederlandse selectie aan te moedigen tijdens hun kür.

Korting

Bezoekers van de Challenge Cup kunen op vertoon van hun entreebewijs 20% korting krijgen op activiteiten in De Uithof.

Lees alles over de Challenge Cup 2012 op de speciale site

Barbara de Loor geeft op zondag 11 maart een clinic

Deel |

gerelateerd nieuws