Extra 300 meter tijdrit in Almere

schaatsen.nl 20-04-2012 15:05

ALMERE - Bij de tweede KPN Baancompetitie in Almere wordt een 300 meter tijdrit aan het programma toegevoegd.

Crispijn Ariƫns won de puntenkoers in Medemblik

Crispijn Ariëns won de puntenkoers in Medemblik

Zaterdagmiddag 21 april zullen om 14.00 uur de senioren heren beginnen met een tijdrit 300 meter. Dit omdat het onderdeel bij de natte eerste KPN Baancompetitie in Medemblik niet werd verreden. Daarom wordt alleen voor de heren het onderdeel toegevoegd. De dames reden namelijk in Medemblik wel hun sprintonderdeel.

De organisatie houdt wel een slag om de arm, want de tijdrit wordt alleen bij droge weersomstandigheden verreden.

Na de 300 meter volgen de series 500 meter voor de dames en daarna de heren, gevolgd door kwart, halve finales en de finales. Daarna de afvalkoers. Bij de heren maken de 300 meter en de 500 meter samen een dagklassement voor de sprint.

Deel |

gerelateerd nieuws

twitter