bestel hier je tickets

START TICKETVERKOOP 23 SEPTEMBER 10.00 UUR INCLUSIEF ISU WK AFSTANDEN

De tickets voor de zes grote langebaanevenementen in Nederland zijn vanaf dinsdag 23 september 10.00 uur online via schaatsen.nl en bij primera verkrijgbaar. Dit jaar gaat de verkoop van tickets van alle evenementen gelijktijdig van start.

Langebaanevenementen

KPN NK Afstanden | 31 okt - 2 nov | Thialf, Heerenveen
De topschaatsers zijn er weer klaar voor. Jij ook? Op 31 oktober verschijnen onze schaatshelden aan de start voor de KPN NK Afstanden. Zijn de toppers van het afgelopen seizoen nog steeds de snelste? Is er nieuwe concurrentie? Er worden niet alleen titels verdeeld, ook het vervolg van het seizoen staat op het spel, wie mag er meedoen aan de ISU World Cups? Kom naar de KPN NK Afstanden in Heerenveen en maak het mee! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

ISU World Cup IV |12-14 dec | Thialf, Heerenveen
De eerste internationale krachtmeting van het seizoen op Nederlandse bodem. Onze schaatshelden strijden met de internationale topschaatsers. Wie wint de grote beker aan het einde van het seizoen? Kom naar de ISU World Cup in Heerenveen en maak het mee! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 20,00.

KPN NK Allround |27-28 dec | Thialf, Heerenveen
De kerstvakantie is dé schaatstijd bij uitstek. Kom naar het KPN NK Allround op 27 en 28 december in Thialf Heerenveen! Wil jij samen met vele schaatsfans zien of Koen Verweij en Yvonne Nauta hun nationale titels kunnen prolongeren? Zorg dat je erbij bent en maak het mee! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

KPN NK Sprint & Mass Start | 17-18 jan | Kardinge, Groningen
Afgelopen seizoen waren de Nederlanders op de sprint afstanden en het onderdeel Mass Start goed vertegenwoordigd op het podium. Maak live mee hoe snel de sprinters over het ijs racen en hoe belangrijk het tactische spel is bij de Mass Start. Kom naar de KPN NK Sprint & Mass Start in Groningen! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

ISU World Cup VI | 7-8 feb | Thialf, Heerenveen
Met volgende week het ISU WK Afstanden op het programma is deze World Cup een heel belangrijke laatste test voor de schaatsers. Hetzelfde ijs, dezelfde tegenstanders. Hoe staat iedereen ervoor? Kom naar de ISU World Cup in Heerenveen en maak het mee! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 20,00.

ISU WK Afstanden | 12-15 feb | Thialf, Heerenveen
De WK Afstanden is in een niet- olympisch jaar dé wedstrijd voor de topschaatsers per afstand. Nu is de hele internationale top aanwezig en nu moet het gebeuren. Moedig alle schaatsers aan en maak het belangrijkste schaatsweekend van dichtbij mee. Kom naar de ISU WK Afstanden in Heerenveen! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook? Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 37,50.

Shorttrackevenementen

NK Shorttrack | 3-4 jan | Jaap Eden, Amsterdam
ISU EK Shorttrack | 23 t/m 25 januari | Sportboulevard, Dordrecht

Hoe staan onze toprijders ervoor, dit is de unieke kans om dit te beleven. Begin januari strijden in de Jaap Edenhal in Amsterdam onze shorttrackers om de nationale titels. Op 23 t/m 25 januari strijden onze shorttrackhelden met de internationale topshorttrackers in Dordrecht. Mis het niet en kom onze shorttrackers aanmoedigen in eigen land! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook?

Ticketverkoop NK Shorttrack en ISU EK Shorttrack start eind oktober.

Bekijk hier het overzicht van alle ticketprijzen

Verkoopinformatie

Vrije zit
Dit seizoen zijn de zitplaatsen voor alle evenementen vrije zit. Er bestaat nog wel de mogelijkheid de keuze te maken voor een bepaald vak.

Als eerste op de hoogte
Wil je altijd als eerste worden geïnformeerd over de start van de verkoop van tickets van grote schaatsevenementen in Nederland? Meld je dan aan voor de KNSB Ticketnieuwsbrief.

Weet wat je koopt
De website weetwaarjekoopt.nl waarschuwt voor de doorverkoop van tickets voor veel hogere prijzen. Voor meer informatie hierover kun je terecht op hun website.

Meer informatie
Voor vragen over tickets bekijk je de veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Lees dan de algemene ticketvoorwaarden of stuur een e-mail naar tickets@knsb.nl.

veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de ticketverkoop, je ticket of iets anders? Bekijk voor een antwoord de lijst met veelgestelde vragen. Of bekijk de algemene ticketvoorwaarden.

primera