Inline-skaten

NSTV-congres over trainingsaansturing

schaatsen.nl 28-03-2011 19:07

AMSTERDAM - De Nederlandse Schaats Trainers Vereniging, kortweg NSTV, organiseert op zaterdag 16 april in het Golden Tulip Hotel te Epe een congres met als thema: 'Instrumenten in trainingsaansturing'.

Zowel leden als niet-leden kunnen zich via de website van de NSTV inschrijven voor het bijwonen van dit evenement, waar diverse sprekers de bezoeker informeren over de mogelijkheden van het monitoren van trainingsomvang en -intensiteit.

Het congres wordt voorzien van bijdrages door Henk Gemser, Henk Kraaijenhof en Aart van der Wulp en Mark Huisman van InnoSportNL. Daarnaast kan de bezoeker de keuze maken uit een lezing van Frank Heldoorn of Bob Boverman en van Albert Smit of Otto den Braver (TU Delft).

Voorafgaand aan het congres op zaterdag, vindt vrijdagavond 15 april de Algemene Ledenvergadering van de NSTV plaats. Nico Hofman verzorgt deze avond een lezing over 'dry needling'.

Meer informatie over het congres en de inschrijvingsprocedure kunt u vinden in dit document, of op de site van de NSTV.

Deel |

gerelateerd nieuws