Inline-skaten

Huisman weer voorzichtig in training

schaatsen.nl 25-08-2011 14:32

AMSTERDAM - Sjoerd Huisman is op de weg terug. De marathonschaatser en inline-skater moest deze zomer het KPN NK en het EK Inline-skaten aan zich voorbij laten gaan wegens fysieke problemen.


Huisman had in de aanloop naar de nationale kampioenschappen een black-out die leidde tot een auto-ongeluk. Uit onderzoek bleek later deze zomer dat zijn bloedwaarden nog altijd niet helemaal in orde zijn. Na verder onderzoek is de oorzaak voor Huismans fysieke problemen nog niet boven water, maar Huisman voelt zich wel beter worden en is weer licht aan het trainen.

Zijn ploeg SOS kinderdorpen zit in de Pyreneeën  om een trainingstage af te werken en Sjoerd zal zich volgende week bij hen voegen. De voormalig Nederlands kampioen op natuurijs heeft zin in het in het komende schaatsseizoen.

Deel |

gerelateerd nieuws