Inline-skaten

Ook Habovo luidt noodklok

schaatsen.nl 08-09-2011 10:33

HOOGLAND - In navolging van Power-play geeft ook Habovo aan zich op het sponsorschap te beraden.

Erwin Mesu won de KPN Inline Cup in Waarde

Erwin Mesu won de KPN Inline Cup in Waarde

Op skatingonline.nl laat de sponsor van onder andere Roy Boeve en de gebroeders Mesu weten teleurgesteld te zijn in de KNSB. Er is te weinig overleg tussen sponsoren en de bond, meent de sponsor. Daarnaast stelt het bedrijf dat de sport uit sportief oogpunt steeds minder interessant is.

De keuze van Power-play om met de sponsoring van hun ploeg te stoppen kan op sympathie rekenen bij Habovo. "De woorden van de heer Wielinga zijn ons uit het hart gegrepen. Met lede ogen zien wij toe hoe de skeelersport in Nederland aan het degenereren lijkt te zijn. Een overschot aan nietszeggende baanwedstrijden enerzijds en een gebrek aan representatieve marathons, deelnemers en publieke belangstelling anderzijds is het gevolg van deze teneur."

"Graag zien wij als ploeg een daadkrachtige bond die de skeelersport in zijn geheel naar een hoger plan probeert te tillen. Een bond met een toekomstvisie waardoor rijders en publiek zich weer thuis voelen bij de skeelersport. Wij ontdekken in het beleid van de afgelopen jaren niet een dergelijke visie", laat het bedrijf weten.

Deel |

gerelateerd nieuws