Kunstrijden

Seminar kunstrijden met Vedenin

schaatsen.nl 03-04-2012 09:20

HOORN - Tijdens de meivakantie van dinsdag 1 mei 2012 tot en met zaterdag 5 mei 2012 organiseert Kunstschaatsvereniging Hoorn (KVH) te Hoorn voor de tweede keer een seminar met medewerking van Alexander Vedenin.


Alexander Vedenin heeft 15 jaar ervaring opgedaan als hoofdcoach van het Russisch nationaal team voor solorijders. Hij heeft methodes ontwikkeld over hoe je jonge rijders op een zo goed mogelijke manier kunt leren kunstschaatsen, over techniek en de skating skills.

Gedurende vijf dagen zal Alexander Vedenin, op basis van deze methodes, training geven op het ijs én off-ice aan schaatsers en coaches. De coaches krijgen op het ijs praktisch toepasbare (bij)scholing over sprongen, pirouettes en skating skills.

Schaatsers

Deelname is mogelijk voor alle niveaus wedstrijdrijders van proms tot en met senior. Het seminar zal gehouden worden van ongeveer 09.00 uur tot 16.00 uur.

KNSB-certificering

Dit seminar wordt in overleg met de KNSB gehouden en daarom zal dit seminar als bijscholingscursus voor de coaches worden erkent. Coaches ontvangen hiervoor ook een bewijs van deelname.

Workshops

Tijdens de off-ice periode zullen diverse workshops plaatsvinden over zaken die betrekking hebben tot het kunstschaatsen, zoals ballet, dans en off-ice trainingen. Jeroen Prins geeft een lezing en uitleg over het jurysysteem, levels en bijbehorende puntenwaardering.

Praktische informatie

Data: 1 tot en met 5 mei 2012
Tijden: 09.00 tot 16.00 uur
Locatie: IJsbaan “De Westfries”, Westfriese Parkweg 5 te Hoorn

Wij attenderen u erop dat het parkeren bij IJsbaan De Westfries, betaald parkeren is. U dient per dag een parkeerkaartje van € 1,20 bij de automaat te kopen (geld of chipknip).

Deel |

gerelateerd nieuws

kaartverkoop