Zelf sporten: G-Sporten

KPN Schaatsvriendendag opent beurs

schaatsen.nl 13-01-2012 10:57

AMSTERDAM - Met een slag op de gong heeft vrijdagochtend een delegatie van de KPN Schaatsvriendendag de Amsterdamse beursdag geopend.

Annamarie Thomas en Carl Verheijen geven clinics tijdens de KPN Schaatsvriendendag

Annamarie Thomas en Carl Verheijen geven clinics tijdens de KPN Schaatsvriendendag

Met de gongslag hebben het Fonds Gehandicaptensport, KPN, Ice-World, FlevOnice, Sportservice Flevoland en de KNSB de laatste stap gezet op weg naar een geslaagde KPN Schaatsvriendendag op 29 januari op FlevOnice in Biddinghuizen.

Deelnemers aan de KPN Schaatsvriendendag kunnen kennis maken met curling, ijssurfen, sledgehockey, priksleeën of een schaatsclinic volgen bij (oud-)topschaatsers Carl Verheijen en Annamarie Thomas. De KPN Junior Schaatsclub biedt diverse clinics aan onder leiding van Barbara de Loor. Iedereen met een handicap is samen met vier schaatsvrienden welkom.

Meer informatie over de derde KPN Schaatsvriendendag is te vinden op de website ikkomschaatsen.nl.

Deel |

gerelateerd nieuws