Bij de pupillen 1, de oudste categorie die zich plaatste via de KNSB Baancompetitie, waren Sophie Kraaijeveld en Jenning de Boo de grootverdieners.

Kraaijeveld won de 1000 meter voor Emma Glastra en Chloé Hoogendoorn en de puntenkoers voor Patricia Koot en Marieke de Vries. De 300 meter was prooi voor Lataesha Narain, die De Vries en Kraaijeveld achter zich liet.

De Boo, die ook goed kan shorttracken, was de snelste op de 1000 meter, voor Niklas Reinders en Stijn van de Bunt. Op de 300 meter liet hij Udo van der Wier en Colin Harmsen achter zich. Op de puntenkoers was het Van de Bunt die de titel pakte, voor Van der Wier en Bret Groot.

De spanning was af en toe om te snijden. De jury moest héél goed kijken wie er bij de jongens pupillen 1 doorging naar de finale 1000 meter: 

Pupillen 2
Caitlin de Groot won zowel de 100 meter als 800 meter. Op de kortste afstand liet ze Isa Leroy en Angel Daleman achter zich, op de 800 meter was het Donna Noor Gemser die het zilver omgehangen kreeg. Brons was voor Leroy, die ook de puntenkoers op haar naam schreef voor Daleman en Gemser.

Cas van Deuren was bij de jongens het rapste op de 100 meter, voor Jan Mooijman en Nick Bontrop. De 800 meter werd gewonnen door Bontrop, voor Joël Haasjes en Niels de Kruijk. Laatstgenoemde zegevierde op de puntenkoers, voor Haasjes en Mooijman.

Pupillen 3
Demi Brouwer vond haar naam bovenaan in het eindklassement, nadat ze zowel de 600 meter en de puntenkoers won. Ze liet Sophie van der Vegt achter zich, die wel de 100 meter winst op wist te eisen. Anouk Aalders ging naar huis met driemaal brons. Bij de jongens won Jesper Schmitz liefst drie gouden medailles, hij verwees Friso van Vliet op alle afstanden naar de tweede plek. Joël van 't Zelfde werd derde op de 100 en 600 meter. Op de puntenkoers wist Niels Hiddink een bronzen plak te behalen. 


Pupillen 4
De 100 meter werd gewonnen door Naomi Dekker, voor Yfke Zuidersma en Esther Drost. Sara Pols zegevierde op de 600 meter. Op de langste afstand, de 800 meter, eindigde Drost op het hoogste treetje, voor Dekker en Lisa Brouwer. Bij de jongens won Nils Wagenaar zowel de 100 als 600 meter. Mark Storm won de 800 meter en werd tweemaal tweede. Twan Leroy kreeg drie bronzen medailles omgehangen. 

Klik hier voor alle uitslagen.