Voor Irene Schouten was het een waardevolle Moederdag. 

Ook Jutta Leerdam stond stil bij deze bijzondere dag. 'Fijne Moederdag voor niet alleen de liefste, maar ook de sterkste mamma in de wereld. Ik heb er hier nooit over gesproken, maar mijn sterke moeder heeft net slokdarmkanker stadium 3 verslagen. Mam, jij bent mijn winnaar. Je kreeg een tweede kans en ik ben zo dankbaar dat je hier nog bent en we zullen zoveel herinneringen maken samen." In een volgende story brengt Leerdam een eerbetoon aan haar schoonmoeder, Pam Stepnick. 

Foto: Instagram Jutta Leerdam

Gunda Stirnemann (voorheen Nieman) werd in het zonnetje gezet, door haar dochter Victoria. 

De inlineskaters stonden vorige week aan de start van het Daikin NK Baan & Weg in Rotterdam. Stefan Westenbroek en Glenn Nijenhuis waren de beste sprinters.

Vijf keer mocht Berber Vonk het podium beklimmen. 

Een bijzonder weekend voor Valentina Berga - Belloni, want naast bondscoach was ze trotse moeder. Haar dochter Asia won de 100 meter bij de Junioren A. 

 Ook afgelopen weekend: het prachtige Noorderlicht. Mark Tuitert legde het vast. 

Yara van Kerkhof deelde mooi nieuws: zij verdedigde vorige week haar scriptie op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mocht ze een goede beoordeling krijgen, heeft ze haar studie bewegingswetenschappen - waarvoor ze onder meer stage liep in het Sofia Kinderziekenhuis - afgerond.