Tickets
Shop
Nieuws 12 mei 2015

Ter Mors tekent bij Afterpay

Jorien ter Mors heeft een contract voor elf maanden getekend bij Team Afterpay, de damessprintploeg van iSkate.

Eerder dit voorjaar was Ter Mors in gesprek met Team Continu, maar die gesprekken draaiden niet uit op een overeenkomst. Die heeft de shorttrackster en olympisch langebaankampioene nu wel gesloten bij Team Afterpay.

"Ik ben blij met de mogelijkheden die mij worden geboden door iSkate en Afterpay. Het is voor mij belangrijk dat ik mijn eigen weg mag volgen als shorttracker en langebaanschaatser. Ik ben nu vrij om te doen wat ik wil en dat ik dat in een Afterpay-pak mag doen, geeft veel rust", zegt Ter Mors in de nieuwsbrief van de ploeg.

Ook het management van de ploeg is tevreden met de komst van Ter Mors, die in haar carrière meermaals Nederlands kampioene shorttrack werd, het EK shorttrack op haar naam schreef, maar ook op de langebaan succesvol was. Op de 400-meterbaan werd ze Nederlands kampioene 1500 meter, olympisch kampioene op diezelfde afstand en ze maakte in Sotsji deel uit van de gouden achtervolgingsploeg.

Dat Ter Mors op zoveel terreinen actief is, spreekt iSkate aan, benadrukt Yuri Solinger, manager van de organisatie. “iSkate hecht in de opleiding veel belang aan een multidisciplinaire aanpak en we hebben bij Team beslist.nl Michel en Ronald Mulder die op skeelers en de langebaan titels winnen. Wat dat betreft past Jorien ter Mors prima bij ons.”

Lees al het transfernieuws in ons speciale transferoverzicht.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan